Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Αήθης επίθεση ιερέα σε δημοσιογράφο


Αήθη επίθεση εξαπέλυσε ο ιερέας Άγγελος Γανίτης, κατά του Δημήτρη Κώττα, δημοσιογράφου του Tv Επιλογές το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαρτίου 2020.
Με βαριές υβριστικές εκφράσεις επιτέθηκε εναντίον της κυβέρνησης ιερέας στη Ροδόπολη με αφορμή την δημιουργία κλειστού κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή. Ο εν λόγω ιερέας ακούγεται να χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς όπως «πουλημένα τομάρια» κ.α. ενώ χαρακτηρίζει το δημοσιογράφο Μασόνο.
Το πρωτοφανές σκηνικό έλαβε χώρα μετά την αυτοψία στο στρατόπεδο 'Βασιλειάδη' στην Ροδόπολη από τον γενικό γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής Μάνο Λογοθέτη, στο οποίο παραβρέθηκε ο κ. Κώττας για ρεπορτάζ.
Ο δημοσιογράφος θέλησε να κάνει δηλώσεις και απευθυνόμενος στον ιερέα είπε "Πάτερ την ευλογία σας. Παρακαλώ να κάνω δήλωση" Η απάντηση του ιερέα; "Δε δίνω την ευλογία μου σε μασόνους".

Αήθης επίθεση ιερέα σε δημοσιογράφο 5.3.20  https://youtu.be/Uuf0nkfNqCA


1 σχόλιο:

  1. Το άρθρο σας είναι ανυπόγραφο!!!Έχει παραπλανητικό τίτλο που απέχει από αυτό που δείχνει το video.Διαπομπεύετε τον ιερέα.Σας ξανά έστειλα σχόλιο αλλά δεν το δημοσιεύσατε!!!Ελπίζω αυτή τη φορά να το δημοσιεύσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή