Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Μια Σιδηροκαστρινή δημοσιογράφος εκφράζει τις σκέψεις της σχετικά με την μείωση 50% από Μητσοτάκη στους μισθούς βουλευτών και υπουργών

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Σιδηροκαστρινή δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη, κα Κωνσταντίνα Τάπρα, εκφράζει τις σκέψεις της στο θέμα που αφορά όλους τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τους υπουργούς της κυβέρνησης να καταθέσουν τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης της Κωνσταντίνα Τάπρα είναι το εξής:


«Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ...
Αυτό που σκέφτομαι, φατσοβιβλίο, δεν θα αρέσει καθόλου σε ορισμένους του συστήματος, οι οποίοι, αμέσως μετά την παρότρυνση του Πρωθυπουργού, ανακοίνωσαν στην προσωπική σελίδα τους τη "μεγάλη" προσφορά του 50% της βουλευτικής αποζημίωσής τους. Και έσπευσαν πολλοί να "χαιρετίσουν" αυτή την πράξη αλληλεγγύης, που, όμως, δεν θα γινόταν αν δεν την πρότεινε ο Αρχηγός. Αλήθεια, έτσι δηλώνει κάποιος ευπατρίδης, συμπαραστάτης, αλληλέγγυος; Ακολουθώντας οδηγίες; Πόση μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία θα έπαιρνε η πράξη αυτή αν αποτελούσε πρωτοβουλία τους; Αναρωτήθηκε κανείς; Για άλλη μία φορά υποστηρίζονται ένθερμα δράσεις και ενέργειες με στόχο την ανακούφιση, όπως και αν συμβεί αυτή, του κοινωνικού συνόλου κατά το συντεταγμένο δοκούν της παράταξης! Κρίμα και για εκείνους, αλλά και για εσάς που τους χειροκροτάτε. Εγώ, ξέρετε τι θα περίμενα; Αυτόν, τον ένα, που θα έδινε ολόκληρο το μισθό του. Και για να το πάω πιο μακριά, οι πρώην βουλευτές τι κάνουν; Όλα καλά;»



2 σχόλια:

  1. Γιασου ανεψια να τους τα λς συνεχεια δεν βαζουν μυαλο αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ ... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή